Ydelser

Lyngsted IT-Service leverer professionelle ydelser

Over 10 år i branchen giver Lyngsted IT-Service en solid baggrund for at kunne løse næsten alle it problemer.
Vores ydelser er delt op i 3 områder: Support til private, Support til erhverv samt Support til skoler.

Lyngsted IT-Service har specialiseret sig i support til såvel private som offentlige skoler.
Vores medarbejdere har stor erfaring i såvel det hardware som det software, der benyttes i danske skoler. Kontakt os for at høre mere.

On-site support

Vi yder on-site support, dvs. kommer hjem til dig og løser problemerne på stedet. Vi yder hjælp til alt, lige fra udskiftning og opgradering af udstyr; hjælp til opsætning og fejlfinding på trådløst netværk og printer.

Prisen for servicen forudsætter, at du bor indenfor i Helsingør Kommune. Vi yder også support udenfor kommunen, men med et tillæg for transport.

On-site support

Kontakt os på mail eller telefon, så vi kan få en snak om dine ønsker og problemer. Vi aftaler også et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer hjem til dig.

Prisen for hjemmesupport er 750 kr. pr. påbegyndt time. Kørsel indenfor Helsingør Kommune er inkluderet. Udenfor kommunen beregner vi et tillæg på 300 kr. ex. moms.

Fjernsupport

Mange gange kan problemer løses ved at vi midlertidigt får adgang til din computer over internettet. Forudsætter selvfølgelig, at din computer generelt kan starte og fungerer.

Med fjernsupport undgår du at undvære din computer, mens vi løser de aktuelle problemer, som du oplever.

Fjernsupport

Vi kan tilbyde fjernsupport til løsning af dine software problemer. Kræver at du bruger min. Windows 10 og at din computer kan starte.

Fjernsupporten fungerer ved, at du starter et program på din computer, som vi forbinder til. Herefter virker det, som om vi sad hjemme hos dig og betjente computeren.

Rådgivning

Lyngsted IT-Service kan rådgive dig om anskaffelse af nyt udstyr som computer, netværk eller printer.

Vi rådgiver også gerne om anskaffelse og installation af programmer som Office, Virusbeskyttelse, Backup til Skyen (iCloud, Onedrive eller Dropbox)

Rådgivning

Er din computer blevet for gammel og langsom, kan vi forsøge med en optimering, for eksempel ved udskiftning af harddisk.

Vi kan også rådgive dig om anskaffelse af en ny. Borup-IT kommer gerne med et samlet tilbud på en ny computer, fuldt opsat og hvor det er muligt, med overførsel af alt fra den gamle maskine til den nye.

Lyngsted IT-Service
Fabriksvej 3, 1. sal
3000 Helsingør

Tlf.: +45 6165 8895
Mail: info@lyngsted.dk

ÅBNINGSTIDER

Vi har åbent for telefoniske henvendelser mandag-fredag 08:00-12:00 og 13:00-16:00.

Besøg på kontor og værksted kun efter foregående aftale.

INDLEVERING

Indlevering af computere og andet udstyr kan ske på adressen Fabriksvej 3, men kun efter forudgående aftale på telefon eller mail.

© Copyright 2023   |   Lyngsted IT-Service   |   Alle Rettigheder forbeholdes   |   Design by Borup WebDesign